| |

Ep.24 Sunt atrase ploșnițele de murdărie?

Cu siguranța ești curios sau macar te va amuza întrebarea la care răspundem astăzi în seria “Mit sau realitate”: Sunt atrase ploșnițele de murdărie? Este o informație cel puțin interesantă pe care am gasit-o pe internet, iar dacă vrei să afli răspunsul, te invitam sa îl urmăresti pe dl. Alexandru Vladimirescu, doctor în biologie și șeful laboratorului de entomologie medicală la Institutul Cantacuzino.

Tu ce curiozitate ai? Scrie-ne in comentarii și noi întrebam specialistul pentru tine!

Transcrierea interviului

Continuăm astăzi dezbaterea, împreună cu specialistul nostru, referitor la miturile transmise de dumneavoastră pe pagina noastră de Facebook INFO DDD. Unul dintre ele sună așa: ploșnițele de saltea nu sunt atrase de murdărie. Cu toate acestea, dezordinea le oferă mai multe locuri de ascunzătoare. Domnule Vladimirescu, este un mit sau este o realitate?

Nu, e o realitate. Într-adevăr, cu cât au mai multe obiecte prin casă după care să se poată ascunde, sunt mai fericite. Dar, trebuie spus că și mobila veche sau lucrurile luate uneori de la antichități, de la anticariat, inclusiv cărțile, pot să ascundă la un moment dat astfel de insecte. Și iată că, fiind bucuroși că am cumpărat un obiect, uneori putem să aducem acasă și o problemă.

Sunt atrase ploșnițele de murdăria în sine?

Nu neapărat, ele sunt atrase de noi… De…mă rog, faptul că pot să aibă o masă cu sânge.

Similar Posts